Select your Top Menu from wp menus

Ekipa 2018

Ekipa 2018

Kolesarski klub TBP Lenart je predstavil ekipo za sezono 2018, kjer smo se zbrali kolesarji, sponzorji, donatorji, starši in podporniki kluba. Ekipa je precej pomlajena, kar kaže na dobro delo z mladimi in uspehi v mladinskih kategorijah.

Andrej Rajšp, trener ekipe, o letošnjih načrtih:

»Večjih novosti pri nas nismo uvajali, tako da še naprej ostaja osnovno poslanstvo kluba vzgoja mladih kolesarjev. Iz naše mladinske ekipe se je v člansko ekipo WSA-Graz preselil Luka Sagadin, še vedno pa bo treniral pod vodstvo našega trenerja Jožeta Senekoviča.

V mladinski kategoriji nas bosta letos zastopala Žiga Slekovec ter Karli Petelin. Zelo močno zasedbo bomo imeli v kategoriji mlajših mladincev, kjer nas bo zastopalo kar 10 kolesarjev: Tomaž Ornik, Miha Strmšek, Rok Cebek, Matej Brus, Tino Mokič, Jan Urbanc, Mario Kovačev, Joshua Noa Simonič, Nino Muršec in Nik Rojko. V vrstah mlajših mladink nas bo zastopala Tajda Hamler. V kategoriji dečkov bomo nastopali s ˝pomlajeno˝ ekipo približno 10-15 kolesarjev, med katerimi bodo prevladovali dečki C in mlajši.

Ekipo sta zapustila Luka Sagagin, ki se je preselil v člansko ekipo WSA in naš dolgoletni član Maj Gungl, ki je veljal za velikega motivatorja in motor ekipe. Obema smo se lepo zahvalili za trud in doprinos klubskim uspehom.

Ekipi se pridružujeta BMX kolesarja Nik Golob in Gaj Gorza, ki sta zelo uspešno nastopala v sezoni 2017 in bosta lepo dopolnila ekipo in prinesla nova znanja kolesarjem na treningu tehnike.

Rezultatski cilji so po zelo uspešni lanski sezoni postavljeni visoko. Največ si obetamo v kategoriji mlajših mladincev, kjer pričakujemo da bomo med glavnimi kreatorji dirk, medtem ko nam je pri dečkih osnovni cilj pridobivanje izkušenj in napredovanje.«

 

Lep kolesarski pozdrav 🙂

Related posts

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja