Select your Top Menu from wp menus

TRI MEDALJE NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V VOŽNJI NA ČAS-DEČKI IN DEKLICE

V soboto je na Otočcu potekalo državno prvenstvo v vožnji na čas za kategorijo dečkov in deklic. Več kot uspešno smo nastopili na prvenstvu, saj smo v petih različnih kategorijah dosegli 3 medalje in bili eden najuspešnejših klubov v Sloveniji.
Najprej nas je razveselila Tajda Hamler, saj je v kategoriji deklic C dosegla odlično tretje mesto in s tem bronasto medaljo. Takoj za deklicami C so se na progo podali dečki C, kjer nas je vse presenetil Nik Rojko, ki je prišel na svojem prvem kronometru do bronaste medalje in s tem dokazal, da gre za mladega perspektivnega kolesarja.
Piko na i je s srebrno medaljo v hudi konkurenci uspel Tomaž Ornik in tako letos prišel do svoje četrte medalje na državnih prvenstvih. Med dečki A sta na 12. in 22. mestu končala Aljaž Divjak in Vid Peršak. Med dečki B sta Miha Strmšek in Rok Cebek končala na 13. in 16. mestu. Čestitke vsem.

Skupaj je tako 10 naših kolesarjev in kolesark letos na državnih prvenstvih doseglo 7 medalj in zapisalo eno najuspešnejših sezon v zadnjih letih.

Uradni rezultati.

Related posts

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja