Select your Top Menu from wp menus

NAŠI KOLESARJI ODLIČNI NA ETAPNI DIRKI V IDRIJI

Ta vikend je v Idriji potekala etapna dirka za kategorijo dečkov in deklic, katere so se udeležili vsi najboljši kolesarji iz Slovenije in Hrvaške.

V petek so se pomerili v 3,5 kilometrski gorski vožnji, kjer se je odlično odrezal naš Tomaž Ornik v kategoriji dečki B in osvojil odlično 4.mesto, v deseteric je končal še Miha Strmšek.

V soboto je bila na vrsti krožna dirka Ledine, ki velja za zelo zahtevno traso, saj praktično ni ravnega dela proge, kjer bi lahko malo zadihali. Odlično se je spet odrezal Tomaž Ornik in končal na 4. mestu, čeprav je dolgo časa sam vozil na 3.mestu. Med dečki A se je na 11. mestu izkazal Aljaža Divjak.

Zadnji dan so organizatorji pripravili vožnjo na čas, kjer so kolesarji startali v obratnem vrstnem redu, kot so bili v skupni razvrstitvi. Med deklicami C je z vožnjo odlično opravili Tajda Hamler in osvojila odlično 3.mesto. Najbolj razburljivo je bilo med dečki B, kjer se je naš Tomaž Ornik boril za skupno tretje mesto. Odlično je opravil z vožnjo na čas in za zmagovalcem Aljažem Colnarjem in ADRIE MOBIL, zaostal le za 5 sekund in osvojil odlično 2.mesto. Kljub odličnemu rezultatu se mu ni uspelo prebiti med prve tri tekmovalce v skupnem seštevku. Med dečki A je Aljaža Divjak dosegel 12. čas. Čestitke vsem za borbenost na tako zahtevni etapni dirki, katero je začinilo še deževno vreme.

Končna razvrstitev dečki B:

1. Aljaž Colnar SLO KK ADRIA MOBIL 0:59:06,22

2. Gal Glivar SLO KK ADRIA MOBIL 0:59:19,06

3. Gaber Vandur SLO Tanin Sevnica 1:00:17,51

4. Tomaž Ornik SLO KK TBP LENART 1:00:50,81

5. Matic Kranjec Žagar SLO RADENSKA AS 1:02:50,95

Uradni rezultati.

Related posts

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja